Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

Вила Кончи – с уважение към жените по света

 

Да се представят испански вина в премиум сегмента на международния пазар е предизвикателство. С това се заема Хавиер Руиз де Галарета през 1993. Той е убеден, че класните фамилни винарни имат голям потенциал на външния пазар и с тази идея създава експортна компания, представляваща премиум имения от Риоха и други водещи винарски области от Испания. Хавиер избира винарни, осъществяващи строг контрол на продукцията си, използващи модерни лозарски техники и предлагащи атрактивни опаковки. Успехът идва по-бързо от очакваното и сега Хавиер Галарета човекът, движещата сила на новата генерация модерни и качествени испански вина.

Двадесет години по-късно Хавиер празнува. Верен на първоначалната си философия, той е намерил идеални лозя и е избрал модерно оборудване за производството на една различна Кава. От 2009 той пътува непрестанно из Каталуня, за да намери партньори, способни за произведат елегантно и свежо пенливо вино. В сърцето на Пенедес Хавиер открива това, което търси – лозя и качества за производство на такъв стил вина. Високата надморска височина на парцелите придава приятна киселинност на Макабео, Ксарело и Парейада. Чрез добавяне на Шардоне към бленда се постига естествена чистота, свежест, елегантност и финес на виното.

През Юли 2010, по време на неговите странствания, майката на Хавиер – Кончи, умира без да е имала възможност да вдъхне и опита последното предизвикателство на сина си. Вила Кончи не е само модерна, елегантна Кава, показваща какво Испания може да предложи; това е почитта към една жена, която винаги е била изворът на вдъхновение, на стремеж към елегантност и изисканост.

 

https://araex.com/bodega/villa-conchi-en

ВИНА ->

 

Запишете се за новини и промоции