Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН CARTELBG.COM

Моля прочетете внимателно настоящите Общи условия – те уреждат взаимоотношенията между Вас и Kартел ЕООД за извършването на покупки в електронния магазин cartelbg.com и Вие сте обвързан/а с тях от влизането до напускането на настоящия уебсайт. Използването на настоящия електронен магазин чрез зареждане, разглеждане, поръчка означава, че Вие сте приел/а общите условия за неговата употреба. Ако не сте запознати с тях, моля прочете следващия текст. Ако не сте съгласни с тези общи условия, не използвайте електронния магазин.

За да използвате настоящия уебсайт, Вие трябва да сте пълнолетен/а. Осъществявайки покупка, Вие удостоверявате, че имате навършени 18 години, законът Ви позволява да консумирате алкохол, а на нас позволява да Ви го продадем!

 

І. ОПРЕДЕЛЕНИЯ, ИЗПОЛЗВАНИ В НАСТОЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. "Потребител" е всеки, който е заредил в своя браузър електронния магазин www.cartelbg.com

2. "Поръчка" е индивидуалната заявка от съответния потребител през неговия личен профил за закупуване на стоки от www.cartelbg.com, съгласно настоящите общи условия.

3. "Услуги" са всички действия, осъществявани от Картел ЕООД при и/или по повод предлагането, продажбата и доставянето на стоки от този електронен магазин.

4. "Електронен магазин” – настоящият уебсайт www.cartelbg.com, който предлага чрез електронна търговия вино и спиртни напитки по смисъла на Закон за виното и спиртните напитки и в съответствие със Закон за защита на детето и Наредба за реда и условията за извършване на търговска дейност на територията на Столична община.

ІІ. СОБСТВЕНИК, АВТОРСКИ ПРАВА

1. Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

1.1. Наименование на Търговеца и собственик на електронния магазин и марка www.cartelbg.com: “Картел” ЕООД

1.2. Седалище и адрес на управление: България, гр. София, п.к. 1618, ул. Казбек №1.

1.3. Адрес за упражняване на дейността и адрес за отправяне на жалби от потребители: България, гр. София, п.к. 1700, кв. Витоша, бул.Симеоновско шосе№120.

1.4. Данни за кореспонденция: България, гр. София, п.к. 1700, кв. Витоша, бул.Симеоновско шосе№120; e-mail: info@cartelbg.com; тел.: +359 2 860 20 20, моб.: +359 898 779 894

1.5. Вписване в публичните регистри: ЕИК: 175023430

1.6. Надзорни органи:

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София,ул. "Иван Евстатиев Гешов" № 15,

тел.: (02) 915-35-18

факс: (02) 915-35-25

E-mail: kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр.София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6,

факс: 02 / 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22

Уеб сайт: www.kzp.bg

(3) Комисия за защита на конкуренцията България

София 1000, бул. "Витоша" №18

Телефон: (02) 935 61 13

Факс: (02) 980 73 15

Уеб сайт: www.cpc.bg

1.7. Регистрация по Закон за данък върху добавената стойност: BG175023430

1.8. Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт.

1.9. Крайната цена на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт в български левове. Всички цени, посочени в този сайт, са с включен ДДС и не включват цена за доставка! Цените за доставка са посочени отделно и представляват сумата за доставка на конкретната куриерска фирма, с която имаме сключен договор за доставки с наложен платеж.

1.10. При използване на предоставените средства за комуникация с Картел ЕООД няма никаква начислена допълнителна стойност.

2. В съдържанието на електронния магазин cartelbg.com са използвани запазените знаци и марки, снимки от каталозите, текстове и т.н. на различникомпании и правата върху тези материали принадлежат на съответната компания. Всички останали материали от съдържанието на сайта (включително, но не само снимки, графики, текст, илюстрации и дизайн) са собственост на Картел ЕООД. Употребата им с търговска, рекламна или друга обществена цел, употребата чрез публично разпространение, копиране, публикуване в други уебсайтове в глобалната мрежа, създаването на производни материали от съдържанието на електронния магазин, промените в съдържанието, предаването, излагането, възпроизвеждането на съдържанието, създаването на вторични материали са нарушения на авторските и сродните им права и се преследват от закона. Потребителите могат да копират материали от електронния магазин Cartelbg.com единствено за персонална употреба.

3. Идентифициране на потребителя и неговите действия при ползването на електронния магазин cartelbg.com става чрез неговия IP адрес.

ІІI. РЕГИСТРАЦИЯ

1. Пазаруването чрез електронния магазин cartelbg.com изисква да направите регистрация. Чрез нея Вие създавате личен профил, в който трябва да въведете на име и фамилия, адрес за доставка и плащане, телефон за контакт, имейл, парола. С успешното приключване на вашата регистрация Вие потвърждавате, че сте запознати и приемате настоящите условия. Потвърждавате го и при направата на всяка отделна поръчка.

ВАЖНО: По време на регистрация, в полетата за въвеждане на адрес за доставка, моля избирайте варианти от падащите менюта. По този начин гарантирате, че системата ще разпознае и ще препрати данните Ви коректно към куриерската компания.

2. Данните в своя профил можете да променяте от раздел "Вход", Там можете да проследявате и своите поръчки.

IV. ПАЗАРУВАНЕ КАТО РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ

1. Преди да направите поръчка влезте в своя профил, от „Вход”.

2. Поръчка може да направите, когато изберете даден продукт и кликнете върху бутона "ДОБАВЯНЕ В КОЛИЧКАТА", или заредите страницата на продукта и кликнете върху бутона "КУПИ". Ще бъдете отведени във Вашата пазарска количка, където ще видите продукта. Ако желаете да добавите още продукти, кликнете на бутона "ПРОДЪЛЖАВАМ С ПАЗАРУВАНЕТО". Ако желаете да приключите поръчката си, кликнете върху бутона "ВИЖ ПОРЪЧКАТА".

3. За да подадете своята поръчка от "СЪДЪРЖАНИЕ НА КОЛИЧКА':

3.1. Kликнете на бутон "ПОРЪЧАЙ". Ще видите адреса за доставка, който сте въвели. Ако е необходимо можете да редактирате адреса, както и да добавите опция за издаване на данъчна фактура. Ако желаете да получите заявката си в офис на Спиди, кликнете върху бутон "РЕДАКТИРАНЕ" и отбележете опцията "Желая да получа поръчката на адрес на куриери СПИДИ". Изберете града и офиса на Спиди от падащото меню и натиснете бутон "НАПРЕД".

3.2. В тази стъпка трябва да:

3.2.1. Изберете начин на доставка. Картел ЕООД работи съвместно с куриерска компания Спиди.

3.2.2. Изберете метод на плащане. Можете да изберете плащане в брой при доставка, плащане по банков път по сметка на Картел ЕООД, плащане през системата на ePay за регистрирани потребители, на каса или банкомат през системата на Изипей или сигурно плащане с дебитна или кредитна карта. От съображения за сигурност при сигурни плащания не се приемат дебитни/кредитни карти, издадени в следните държави: САЩ, Канада, Бразилия, Мексико, Австралия, Нова Зеландия, Обединени Арабски Емирства, Белиз, Бахрейн, Колумбия, Тринидад и Тобаго, Кувейт, Индия и Нигерия. Молим да отбележите, че при избор на плащане по банков път, заявката Ви ще бъде изпратена след заверка на банковата сметка на Картел ЕООД. При плащане по банков път, моля използвайте следните данни:

Банкова сметка: BG89RZBB91551081524511

Банка: Райфайзенбанк / RZBBBGSF

3.2.3. Ще видите информация за стойността и сроковете на доставка в зависимост от размера на поръчката и Вашето местоположение.

3.2.4. Ако имате промо код или забележки към поръчката, молим да ги въведете на тази страница.

3.3. Ще видите финално Вашата поръчка - с всички продукти и дължима сума за доставка. Можете да редактирате поръчката си или въведените данни. За да финализирате поръчката, кликнете върху бутон "ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА". Необходимо условие е да поставите отметки в полетата за съгласие с настоящите Общи условия и с Политиката за защита на личните данни, с което декларирате, че имате навършени 18 години.

3.4. Ако сте избрали плащане през ePay, след завършване на поръчката Ви е системата генерира бутон за плащане "Плащане през Pay". Ще бъдете автоматично пренасочени към страницата на ePay.bg, където ще намерите всички данни за Вашата поръчка: Име на търговец, номер на поръчка, дата, номер на фактура, сума за плащане. Имате възможност да изберете следните видове разплащания:

3.4.1. Плащане през Интернет. Необходимо е да имате регистрация в системата на ePay.bg и да въведете Вашите данни за вход. Следвайте инструкциите на съответната страница.

3.4.2. Плащане в брой на каса на ePay. Необходимо е да запишете предоставения Ви на страницата код и да го представите на каса на ePay. Кодът е валиден 7 календарни дни. Обработката на заявката започва след получаване на съответната сума.

3.4.3. Плащане по банков път. Системата автоматично генерира платежно нареждане, което да представите в избрани от Вас банка и банков клон. Обработката на заявката започва след получаване на съответната сума.

3.4.4. Плащане на банкомат. Системата автоматично генерира код на търговец и код за плащане, които да използвате на избрано от Вас терминално устройство. Следвайте инструкциите, описани на страницата, за да извършите плащане. Кодът е валиден 7 календарни дни. Обработката на заявката започва след получаване на съответната сума.

3.4.5. Плащане с банкова карта, регистрирана в системата на ePay. Вашата банкова карта трябва да е регистрирана и активна в системата на ePay. Следвайте инструкциите на съответната страница.

3.5. Ако сте избрали плащане през Изипей, след завършване на поръчката системата генерира код за плащане на банкомат или на каса на Изипей или обслужващ офис. Използвайте горният код, за да заплатите Вашата покупка. Кодът за плащане е валиден 48 часа. Обработката на заявката започва след получаване на съответната сума.

3.6. Ако сте избрали плащане с кредитна карта (събирателно наименование за дебитни и кредитни карти, които не са регистрирани в системата на ePay), след завършване на поръчката написнете бутон "Плащане с кредитна карта". Ще бъдете пренасочени към портал на Борика, където е необходимо да въведете данните от Вашата карта. Ако Вашата карта поддържа 3D автентификация, може да се наложи да се идентифицирате след натискане на бутона "Плащане".

4. Ще получите потвърждение по и-мейл на поръчката си, съдържащ цялата въведена от вас информация, стойността и сроковете на доставка.

V. ПАЗАРУВАНЕ КАТО ГОСТ

1. Можете да пазарувате от електронния магазин cartelbg.com като Гост, т.е. без да правите предварителна регистрация.

2. Поръчка може да направите, когато изберете даден продукт и кликнете върху бутона "ДОБАВЯНЕ В КОЛИЧКАТА", или заредите страницата на продукта и кликнете върху бутона "КУПИ". Ще бъдете отведени във Вашата пазарска количка, където ще видите продукта. Ако желаете да добавите още продукти, кликнете на бутона "ПРОДЪЛЖАВАМ С ПАЗАРУВАНЕТО". Ако желаете да приключите поръчката си, кликнете върху бутона "ВИЖ ПОРЪЧКАТА".

3. За да подадете своята поръчка от "СЪДЪРЖАНИЕ НА КОЛИЧКА':

3.1. Натиснете на бутон "ПОРЪЧАЙ". Въведете вашите данни за контакт (Име и Фамилия, имейл за потвърждение), както и желаният от вас адрес за доставка като използвате падащите менюта. Ако желаете да получите заявката си в офис на Спиди, отбележете опцията "Желая да получа поръчката на адрес на куриери СПИДИ". Изберете града и офиса на Спиди от падащото меню. На този етап платформата Ви предлага да направите регистрация с въведените вече данни, както и да се абонирате за новини и актуални предложения.

Ако желаете да Ви бъде издадена данъчна фактура, задължително условие е да пазарувате като регистриран потребител. 

Направете своя избор и натиснете бутон "НАПРЕД".

3.2. В тази стъпка трябва да:

3.2.1. Изберете начин на доставка. Картел ЕООД работи съвместно с куриерска компания Спиди.

3.2.2. Изберете метод на плащане. Можете да изберете плащане в брой при доставка, плащане по банков път по сметка на Картел ЕООД, плащане през системата на ePay за регистрирани потребители, на каса или банкомат през системата на Изипей или сигурно плащане с дебитна или кредитна карта. От съображения за сигурност при сигурни плащания не се приемат дебитни/кредитни карти, издадени в следните държави: САЩ, Канада, Бразилия, Мексико, Австралия, Нова Зеландия, Обединени Арабски Емирства, Белиз, Бахрейн, Колумбия, Тринидад и Тобаго, Кувейт, Индия и Нигерия. Молим да отбележите, че при избор на плащане по банков път, заявката Ви ще бъде изпратена след заверка на банковата сметка на Картел ЕООД. При плащане по банков път, моля използвайте следните данни:

Банкова сметка: BG89RZBB91551081524511

Банка: Райфайзенбанк / RZBBBGSF

3.2.3. Ще видите информация за стойността и сроковете на доставка в зависимост от размера на поръчката и Вашето местоположение.

3.2.4. Ако имате промо код или забележки към поръчката, молим да ги въведете на тази страница.

3.3. Ще видите финално Вашата поръчка - с всички продукти и дължима сума за доставка. Можете да редактирате поръчката си или въведените данни. За да финализирате поръчката, кликнете върху бутон "ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА". Необходимо условие е да поставите отметки в полетата за съгласие с настоящите Общи условия и с Политиката за защита на личните данни, с което декларирате, че имате навършени 18 години.

3.4. Ако сте избрали плащане през ePay, след завършване на поръчката Ви е системата генерира бутон за плащане "Плащане през Pay". Ще бъдете автоматично пренасочени към страницата на ePay.bg, където ще намерите всички данни за Вашата поръчка: Име на търговец, номер на поръчка, дата, номер на фактура, сума за плащане. Имате възможност да изберете следните видове разплащания:

3.4.1. Плащане през Интернет. Необходимо е да имате регистрация в системата на ePay.bg и да въведете Вашите данни за вход. Следвайте инструкциите на съответната страница.

3.4.2. Плащане в брой на каса на ePay. Необходимо е да запишете предоставения Ви на страницата код и да го представите на каса на ePay. Кодът е валиден 7 календарни дни. Обработката на заявката започва след получаване на съответната сума.

3.4.3. Плащане по банков път. Системата автоматично генерира платежно нареждане, което да представите в избрани от Вас банка и банков клон. Обработката на заявката започва след получаване на съответната сума.

3.4.4. Плащане на банкомат. Системата автоматично генерира код на търговец и код за плащане, които да използвате на избрано от Вас терминално устройство. Следвайте инструкциите, описани на страницата, за да извършите плащане. Кодът е валиден 7 календарни дни. Обработката на заявката започва след получаване на съответната сума.

3.4.5. Плащане с банкова карта, регистрирана в системата на ePay. Вашата банкова карта трябва да е регистрирана и активна в системата на ePay. Следвайте инструкциите на съответната страница.

3.5. Ако сте избрали плащане през Изипей, след завършване на поръчката системата генерира код за плащане на банкомат или на каса на Изипей или обслужващ офис. Използвайте горният код, за да заплатите Вашата покупка. Кодът за плащане е валиден 48 часа. Обработката на заявката започва след получаване на съответната сума.

3.6. Ако сте избрали плащане с кредитна карта (събирателно наименование за дебитни и кредитни карти, които не са регистрирани в системата на ePay), след завършване на поръчката написнете бутон "Плащане с кредитна карта". Ще бъдете пренасочени към портал на Борика, където е необходимо да въведете данните от Вашата карта. Ако Вашата карта поддържа 3D автентификация, може да се наложи да се идентифицирате след натискане на бутона "Плащане".

4. Ще получите потвърждение по и-мейл на поръчката си, съдържащ цялата въведена от вас информация, стойността и сроковете на доставката.

VI. СЪВЕТИ ЗА ЕФЕКТИВНО ПАЗАРУВАНЕ

1. Преди да започнете да пазарувате:

1.1. Разгледайте рекламните банери, публикувани в онлайн магазина.

1.2. Разгледайте нашите промоции за месеца.

1.3. Прочетете последните 3-5 новини, в раздел "Новини".

2. Когато желаете да започнете да пазарувате:

2.1. Изберете внимателно вида на продукта от съответната категория.

2.2. Прочетете внимателно описанието на продукта. Ако имате неясноти и въпроси, по-добре ги задайте, вместо да купувате "на сляпо". Можете да се допитате до нас по телефон или имейл.

2.3. Прочетете внимателно пълната информация за продукта, налична за изтегляне.

VI. ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

1. Подаване на лична информация

С цел закупуването на продукти или услуги от електронен магазин cartelbg.com Вие подавате лична информация напълно доброволно – собствено и фамилно име, адрес и телефон за контакт и доставка на потребителя и декларирате, че имате навършени 18 години. Електронният магазин cartelbg.com използва личната информация единствено с цел да подобри услугите, които ви предлага, и за да получи необходимите данни за изпълнение на вашата поръчка за продукти или услуги. Изпратената от вас информация не се предоставя на трети лица.

2. Електронният магазин cartelbg.com:

2.1. Както и повечето сайтове, автоматично събира информация за апаратните и програмните средства на вашия компютър. Тази информация може да включва: вашия IP адрес, вид браузър и часове за достъп и съответните уебсайт адреси. Тази информация може да се използва от електронния магазин cartelbg.com с цел повишаването на качеството на предлаганата услуга и като част от статистическа извадка.

3. Хипервръзки

Хипервръзките от електронния магазин cartelbg.com към сайтове, собственост на трети лица, са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези хипервръзки, електронният магазин cartelbg.com не поема никаква отговорност за тях или тяхното съдържание, както и за начина, по който те използват вашите лични данни. При посещението си в някои от тези сайтове потребителят прави това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

VII. РЕКЛАМАЦИИ, ОТМЯНА НА ПЛАЩАНЕ/ПОРЪЧКА, ВТЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ И ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право да направи рекламация при следните случаи: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения обем, цена или с обявената търговска марка. Извън тях клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.

Рекламацията/отказ от договор се предявява до 14 дни след закупуването на стоката/сключването на договора. Потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на Картел ЕООД или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на за решението си да се откаже от договора. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно преди изтичането на 14-дневния срок. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

1. Връщане на продукта и възстановяване на заплатената от потребителя сума

Електронният магазин cartelbg.com изплаща сумата (невключваща транспорта) не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която стоката е получена обратно, в брой или с банков превод (в този случай е необходимо да посочите банка, IBAN, BIC, име на титуляря на сметката).

2. Заменяне на стоката с нова

Електронният магазин cartelbg.com заменя стоката в срок от 14 дни от датата на доставка, съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, или възстановява платената сума, ако преждевременно продуктът е изчерпан.

Връщането, подмяната на продукта или възстановяването на заплатената от потребителя сума става само ако продуктът или продуктите бъдат върнати в запазена оригинална опаковка и добър търговски вид, неизползвани, с оставени на местата им етикети и бандероли.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

VIII. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ

1. Успешно регистрираният потребител на електронния магазин cartelbg.com получава правото да поръчва предлаганите продукти и услуги или да ги отказва или рекламира по надлежния ред.

2. Потребителят има право:

2.1. Да разглежда, поръчва по индивидуална заявка и получава продукти от електронния магазин cartelbg.com по реда и условията, посочени в него.

2.2. Да се информира за състоянието на своята поръчка.

2.3. На доставка на заявения продукт/и или услуга, която да се извърши на посочения при заявката адрес за доставка, след заплащане на продажната цена по описания в настоящите „Общи условия” ред.

3. Потребителят е длъжен:

3.1. Да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката, според описания в настоящите „Общи условия” ред.

3.2. Да не нарушава правата и свободите на гражданите, съгласно всички законови и подзаконови актове в страната и в европейските правила.

3.3. Да спазва интернет-етиката и правилата при ползване на предоставяните от Картел ЕООД продукти и услуги.

3.4. Да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.

3.5. Да уведомява незабавно Картел ЕООД и съответните власти за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги.

3.6. Да не извършва злоумишлени действия.

4. Електронният магазин cartelbg.com има право:

4.1. Да отказва достъп и да анулира регистрации на потребители.

4.2. Да отказва поръчки, без да има разходи за потребителя. В този случай cartelbg.com не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя освен да възстанови сумите, платени от потребителя предварително, когато има допуснати технически грешки в публикуването на информация.

4.3. Да редактира съдържанието на уебсайта – като съществуващи цени, условия за ползване, продукти, услуги, информация, снимки и др. по свое усмотрение и по всяко време без предупреждение. Новите условия влизат в сила в момента на публикуването им.

4.4. Да използва по собствено усмотрение всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от потребителите на електронния магазин cartelbg.com. Те остават собственост на Картел ЕООД и в този смисъл компанията не е ограничена в използването им и не е длъжна да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.

4.5. Да запазва материали и информация, използвани/разположени на сървъра на www.cartelbg.com или направени достояние на трети лица от потребител, и да ги предоставя на трети лица и съответните държавни органи в случаите, когато това е необходимо за запазване правата и законните интереси, собствеността и сигурността на Картел ЕООД, както и на трети лица, в случаите на предявени искове във връзка с нарушаване на техни права по повод на използвани или разпространени информация или материали, както и в случаите, когато материалите или информацията са изискани от държавни органи по силата на изрична законова разпоредба;

4.6. Да прекратява, спира или променя предоставяните услуги по всяко време без уведомяване на потребителя, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите „Общи условия”.

5. Електронният магазин cartelbg.com:

5.1. Няма задължението и обективната възможност и не контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги.

5.2. Не поема гаранция за точността и целостта на публикуваната информация за продуктите, на които не е вносител, тъй като последната е предоставена от основният вносител или производител.

5.3. Заедно с неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други, произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултати от употребата на електронния магазин cartelbg.com. Ако в резултат на ползване на електронния магазин cartelbg.com, на продукти или услуги от него от ваша страна възникнат вреди, Вие поемате цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.

5.4. Не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените продукти, дължащи се на специфики в екраните на компютрите. Заявяването за закупуване на конкретни продукти се приема за изразено съгласие от страна на потребителя относно вида и качеството им.

5.5. Не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследстВие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез електронния магазин Cartelbg.com.

5.6. Не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги.

6. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на електронния магазин Cartelbg.com във връзка с ползването на услугите от потребителите, не пораждат каквато и да било отговорност или задължения за Картел ЕООД.

IХ. ДРУГИ УСЛОВИЯ

1. Cartelbg.com полага грижа информацията в www.cartelbg.com да се поддържа винаги актуална, но не гарантира за достоверността и пълнотата на същата.

2. Cartelbg.com не гарантира, че достъпът до онлайн магазина ще бъде непрекъсваем, навременен, сигурен и свободен от грешки, доколкото това е извън възможностите, контрола и волята на cartelbg.com. Cartelbg.com не носи отговорност за непредоставяне на достъп до www.cartelbg.com, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната Интернет мрежа и в предоставянето на услуги извън контрола на cartelbg.com.

3. Cartelbg.com не отговаря за съответствието на предлаганите за продажба стоки с приложимите нормативни изисквания и за техните качества.

4. Клиентът е длъжен да обезщети cartelbg.com за всички вреди, разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили във връзка с виновно неизпълнение на задълженията му по настоящите Общи условия. Клиентът е длъжен да обезщети cartelbg.com и за всички вреди, причинени от трети лица, на които е предоставил паролата си, при използването на същата.

5. За неуредените от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Запишете се за новини и промоции