Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

Натурална минерална вода Сурджива

Лека по природа. Прецизна по характер.

 

Сурджива идва от непорочните планински върхове на парка Adamello Brenta Nature Reserve, в сърцето на Трентино, Италия, извирайки от висока надморска височина, в близост до ски курорта Мадона ди Кампильо. 

Сурджива е единствената вода, която носи белега на парка Adamello Brenta Nature Reserve, и в продължение на години е участвала в различни проекти, организирани в парка за защита на безценното природно наследство на тези планини, душата на Трентино. Паркът е най-голямата защитена територия в Трентино и има около 80 езера и ледникът Адамело, един от най-широките в Европа.

С обща минерализация само 36 mg/l Сурджива е слабо минерализирана вода и се препоръчва за диети с ниско съдържание на натрий. Тя се бутилира само в чисти стъклени бутилки, идеални за подчертаване на органолептичните й характеристики. Поради отличителния и пленителен дизайн на бутилката и етикета, Сурджива е лесно разпознаваема в най-добрите ресторанти, хотели и гастрономически бутици.

В своите три версии: Nаturale (натурална), Frizzante (газирана) и Mossa (слабо газирана), Сурджива е завладяла публика от специализирани потребители и за кратко време се превърна в синоним на изискана и изключителна минерална вода. Неутралният й вкус й позволява да не променя вкуса на храните и вината, който придружава и затова не е случайно, че доклад на експерти я определя като предпочитаната вода от големите италиански ресторанти, а AIS (Италианската асоциация на сомелиерите) я е избрала за своя официална вода.

На вълната на този изключителен успех, водата от Трентино е затвърдила позициите си на националния пазар и дава отлични резултати отвъд италианските граници, от Япония до Германия, от Великобритания до Южна Африка и много други страни.

Сурджива, единствената вода, която може да носи запазената марка на паркът Naturale Adamello Brenta, в продължение на години участва в различни проекти на парка за опазване на безценното природно наследство на тези планини.

Сурджива е основана през 1975 г. От 1988 г. се ръководи от семейство Лунели, които в продължение на три поколения са собственици на Кантина Ферари – водещите компании в Италия в производството на естествено пенливи вина. Благодарение на последователното си придържане към ценностите - като интензивното вниманието, което обръщат на качеството и тясна връзка, която поддържа със земите си, Сурджива перфектно допълва гамата от продукти, които произвежда Групо Лунели, която обхваща Ферари пенливи вина, Segnana грапа, Trentino вина под етикета Лунели, тоскански вина на Tenuta Podernovo и вина от Умбрия с името Tenuta Castelbueno.

 

http://www.surgiva.it/en/

НАПИТКИ - >

 

 

Запишете се за новини и промоции