Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

Пичини

 

Нашата традиция започва през 1882г. с Анджоло Пичини, който идва от малко семейно имение, притежаващо само 7 хектара лозя. Водени единствено от страстта към производството на вино, следващите поколения наследили най-важното правило в създаването на вината на Пичини – „не е важно колко произвеждаш, а колко страст влагаш в това което правиш”.

Днес Пичини имат четири отделни изби в своето портфолио, като те са едни от най-познатите Тоскански брандове по света. Марио и Мартина Пичини, четвърто поколение, все още помнят това, което баща им каза някога „Всичко, което правим понастоящем го правим за миналото и за бъдещето”.

Това е била водещата философия на Пичини през поколенията, съдържаща в себе си ценностите на миналото и пазеща постоянен фокус към бъдещето.

Виното е история на фамилията – хроника на четири поколения. То също е и история на раждането и израстването на традицията и качеството. То е история за приключение и усилия за работа и умение, за преодолени трудности и успех, история за вино и слънчеви лъчи.

 

http://www.tenutepiccini.it/index.php?lang=EN

ВИНА ->

Запишете се за новини и промоции