Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

Меривейл – Изкуството да живееш добре

 

През последните 25 години Меривейл превръща изключителното грозде от Напа валей във вино от световна класа. Винарната е известна със своите богати и мощни Каберне Совиньон и Шардоне, изключителния Бордо-бленд Профайл и леките, плодови вина от серията Стармонт. Историческа сграда на Меривейл е първата винарска изба, построена в Напа валей след отмяната на Сухия режим през 1933 и се е превърнала в забележителност, задължителна за посетителите на долината.

Меривейл е винарна, посветена и на опазването на околната среда чрез съхраняване, използване на възобновяема енергия и устойчиви земеделски практики и в трите собствени парцела лозя. Меривейл е сертифицирана Зелена винарна (сертификати Napa Green Vineyard, Napa Green Winery, Bay Area Green Business certification).

В този прославен дом, устойчивото винопроизводството процъфтява под грижите на семейство Шлатер и технолозите Шон Фостър и Греъм Уеймейър. Избата продължава да улавия елегантността и чара на историческите корени, с пленителната зала за дегустации Cask Room, която приема частни мероприятия, сезонните събития на вино клуба и винените вечери и неповторимите вино преживявания за посетители. Избата разполага с най-съвременно оборудване за производство на висококачествени вина.

Следвайки твърдо своята визия - превръщане на изключителното грозде от Напа валей във вино от световна класа - Меривейл е спечелила международно признание за производител на вина с изключително качество.

 

https://www.merryvale.com/

https://www.starmontwinery.com/

ВИНА ->

 

 

 

Запишете се за новини и промоции