Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

Маси – посланик на Венецианските ценностите по целия свят

 

Вината на Маси дължат своето високо качество на непрекъснатото модернизиране на традиционните методи за производство на вино и на произхода си от най-добрата територия за отглеждане на лозя във Венецианският район. Изнасяйки своите вина и разпространявайки техният имидж на най-високо ниво, Маси съдейства за утвърждаването на така добре познатата и призната по цял свят любезност на хората от Венето. 

Историята на Маси e история на лозята около Верона във Венецианският регион. Името произхожда от Вайо дей Маси, име на малка долина придобита в края на 18 век от фамилията Боскани, които са собственици и до днес. Компанията се развива стъпка по стъпка, като успешно и много внимателно закупува най-добрите лозарски райони във Венецианската област. 

Компанията Маси управлява успешно и най - историческото имение във Валполичела, принадлежащо на фамилията Серего Алигиери, които са потомци на великия поет Данте живял през 13 век.

Днес Маси изнася 88% от своята продукция в повече от 70 държави по света и продължава да инвестира в нови проекти в Аржентина, в Тоскана съвместно с фамилията Алигиери и във Венето съвместно с благородническата фамилия Боси Федриготи.

 

http://masi.it/

ВИНА ->

 

 

 

Запишете се за новини и промоции