Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

Кремлин Ауорд Гранд Премиум Водка 

Мощ, изтънчено удоволствие и изключителен разкош…

Историята на Кремлин Ауорд Гранд Премиум водка започва когато в Кремъл решават да създадат питие за всички дипломатически приеми и банкети, което да се превърне в отличителен белег на събития и приеми на високо равнище. Единодушно е прието, че официалната напитка ще бъде водка, най-традиционната руска напитка. Екип от водещи специалисти в индустрията работи в продължение на две години, под строг контрол от страна на Кремъл, за усъвършенстване формулата на тази нова водка. Завършената рецепта остава държавна тайна, издигайки статута на тази напитка. Тази водка се произвежда само по специална поръчка на Кремъл и в ограничени количества.

Първата голяма пратка от тази „протоколна“ водка е поръчана специално за конференцията в Ялта през Февруари 1945г. Сервирана е по време на приема на първата Нова Година в „Grand Kremlin Palace” през 1953г. Разрешен е специален производствен курс през Април 1961г. за официален банкет в чест на исторически момент. Оттогава не е минало събитие без тази водка да отбележи случая. Тя е сервирана навсякъде, от лов по президентските земи на Завидово до Новогодишни вечери в Останкино.

При производството на всяка бутилка е издаден сертификат, съдържащ подписите на професионалистите, участващи в производството на водката. Под зоркото око на инспектор от Комитета за Държавна Сигурност се спазват строги стандарти за контрол на качеството, извършват се тестове на водката в рамките на всеки етап от производството й. Всеки кашон водка е подпечатан, поставен в специален контейнер и запечатан за доставка. Към днешна дата, тази строга система на контрол остава същата и е следена от кабинета на Президента на Руската Федерация. В продължение на десетилетия тази водка е позната от Кремъл, но не носи официално име. Сред вътрешните е позната като "протоколна водка", или просто „водката на Кремъл“. Ние сме избрали да я наречем Кремлин Ауорд, запазвайки легендата за уникалния произход на водката. Кремлин Ауорд остава вярна на традицията и историята, съчетавайки ги с иновативен производствен процес, за да се създаде водка от несравнимо качество.

Водка Кремлин Ауорд съчетава най-добрите традиции на руската природа, история и технология. За да се подготви този продукт, ние използваме само най-високо качество спирт и вода, подложена на шест-степенно пречистване. Идеални натурални съставки, смесени в съответствие с уникалната рецепта, създават изключителен вкус и чиста и деликатна водка. Иновативната система за филтриране на дестилерията "ИТАР" дава перфектен продукт с изключителна яснота и кристален блясък. Тази ултрамодерна производствена система е отличителен белег на Водка Кремлин Ауорд.

През 2016 е взето решение да се увеличи семейството на водките Кремлин Ауорд. Целта на нашите технолози бе да съставят коренно различна рецепта, която същевременно да запази наследството на руските майстори на водката. Резултатът е Кремлин Ауорд Класик – гордо и с уважение именувана на автентичните корени на руските занаятчии.

 

http://www.kremlin-award.com/

НАПИТКИ - >

 

 

 

Запишете се за новини и промоции