Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

Иво Върбанов - вино и музика

 

В колекцията вина на Иво Върбанов всяка бутилка е посветена на музиката и носи името на класическо произведение. Наименованията се сменят всяка година, според реколтата. Винарската "кариера" на пианиста в България започва през 2003 г., когато избира терен край с. Изворово, в Южен Сакар, на 14 км от Любимец, за своите лозя.

Ние сме млад и динамичен екип, стремящ се към съвършенство. Наша страст и отдаденост е да създадем вина с възможно най-високо качество и с голямо уважение към природата. Ние сме любителите на виното и нищо не ни дава по-голямо удоволствие от това да задоволим и предизвикаме сетивата и интелекта на нашите приятели и клиенти. Виното е форма на изкуство, където духовното и материалното са отразени във всяка бутилка.

Иво Върбанов е не само пианист, но той също участва в популяризирането на българската култура и изкуство в чужбина. Неговата идея да назове всяко вино на музикална композиция или музикален характер е естествен избор. Разбираема е и смяната на имената с всяка реколта.

Нашата дългосрочна цел е да създадем български вина, произведени в един от най-добрите винарски региони в света, способен да роди вина от изключително качество.

Ние силно вярваме в органично и биодинамично земеделие, без да бъдем крайни. Нашият проект е предизвикателство и мечта в същото време. Предизвикателството е да бъдем в състояние да произвеждаме вина от най-високо качество в определена област на България: Южен Сакар, която ние вярваме, че има голям потенциал и уникален тероар??. Мечтата ни е да видим българското вино наравно с най-добрите вина в света.

 

http://ivovarbanov.com/

ВИНА ->

 

 

 

Запишете се за новини и промоции