Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

 

 

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка над 200 лв. за София и над 300 лв. за Страната

За София: 5.00 лв. с ДДС.
За останалата част от страната: 10.00 лв. с ДДС.

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

1. Доставка:

Картел ЕООД работи съвместно със "Спиди".

Доставки се извършват в работни дни от 10.00 до 17.00 часа. След получаване на Вашата заявка, представител на Картел ЕООД ще се свърже с

Вас за уточняване на подробности по доставката. Ако имате специфични изисквания, молим да ги изложите. За доставки в извън посоченото работно време ще бъде начислена

допълнителна такса.

Важно: Доставки се извършват на територията на Р България. Информация за доставки извън рамките на държавата може да получите на нашите телефони или по и-мейл.

2. Срок за доставка:

Всички заявки на територията на гр. София, получени до 14 часа, се доставят на следващия работен ден. Заявки, получени след 14 часа, се обработват на следващия работен ден и се изпращат в деня, следващ този на обработка. Всички заявки на територията на страната се извършват според работното време на съответния офис на Спиди, обикновено в рамките на два до три работни дни.

3. Цени за доставка:

Цената за доставка на територията на гр. София при поръчка на стойност над 200 лв. е 0,00 лв.(безплатна)

Цената за доставка на територията на гр. София при поръчка на стойност под 200 лв. е с фиксирана цена 5,00 лв.

Цената за доставка на територията на България при поръчка на стойност над 300 лв. е 0,00 лв. (безплатна).

Цената за доставка на територията на България при поръчка на стойност под 300 лв е с фиксирана цена 10,00 лв.

ПЛАЩАНЕ

 

Можете да изберете плащане в брой при доставка,плащане по банков път по сметка на Картел ЕООД, плащане през системата на ePay за регистрирани потребители, на каса или банкомат през системата на Изипей или сигурно плащане с дебитна или кредитна карта. От съображения за сигурност при сигурни плащания не се приемат дебитни/кредитни карти, издадени в следните държави: САЩ, Канада, Бразилия, Мексико, Австралия, Нова Зеландия, Обединени Арабски Емирства, Белиз, Бахрейн, Колумбия, Тринидад и Тобаго, Кувейт, Индия и Нигерия. Молим да отбележите, че при избор на плащане по банков път, заявката Ви ще бъде изпратена след заверка на банковата сметка на Картел ЕООД. При плащане по банков път, моля използвайте следните данни:

 

Банкова сметка: BG89RZBB91551081524511

 

Банка: Райфайзенбанк / RZBBBGSF

 

Бенефициент: „Картел” ЕООД

Банка: Райфайзенбанк

Сметка: BG89RZBB91551081524511

BIC: RZBBBGSF

Основание: номера на вашата поръчка/фактура

При получаване на Вашата пратка

При получаване на пратката, моля в присъствието на куриера проверете внимателно дали има видими признаци на нараняване или отваряне на опаковката! В случай на повредена при транспорта пратка се съставя констативен протокол в два еднообразни екземпляра, който се подписва от Вас и от куриера. Имате право на рекламация според Общите условия.

 

Запишете се за новини и промоции