Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

Домейн дьо Тарик

 Цената на неподчинението…

Спазване на традициите

Имението Тарик е било опора на цялото семейство, управлявало го още от 1912 г. Първо като дом на Елен и Пиер Граса, които започнали традицията тук с любовта си към Арманяка. След това, дом на децата им Майте и Ив, и двамата пламенни винопроизводители, към които вече са се присъединили и синовете на Ив, Армин и Реми, трето поколение лозари в семейството. Заедно те управляват имението Домейн дьо Тарик, което винаги е било независима и семейна компания. Те управляват имота с поглед към бъдещето и са изградили бизнес, който е в състояние да отговори на търсенето на пазара. С близо 900 хектара земя, те произвеждат Тарик бели вина и Бас-Арманяци, които са спечелили международно признание. Успехът на Домейн дьо Тарик е резултат от упорита работа, всеотдайност и уважение към лозата и всички неща, свързани с гроздето и виното. Въпреки че малкия район на Гаскон, известен като Герс, се слави със своя Арманяк и качеството на живот, също е бастион на гасконско грозде и тероар, където различията се отглеждат с една доза оправдано бунтарство.

Нарушаване на правилата

Почвата, която подхранва лозята в Домейн дьо Тарик е ключ към същността на нашето вино. Умереният климат на региона също играе решаваща роля, неговите топли дни и прохладни нощи, насърчават развитието на ароматните прекурсори. И все пак експертно докосване е необходимо, за да се извлече максимума от тези благоприятни условия. Фактът, че вината от Домейн дьо Тарик и Бас-Арманяците Тарик са приветствани редом до най-добрите от техния клас се дължи до голяма степен на дързостта на един човек. Ив Граса, сега международно признат винопроизводител от Гаскон, започнал преди 25 години с нарушаване на правилата на традиционното винопроизводство, предлагайки бели вина, които се характеризирали със свеж финес и плодова елегантност.

Той е първият в региона, който се осмелява да засади Шардоне, Совиньон Блан или Шенин, сортове, които са далеч от популярните в онези дни. Още повече, той призовава към блендове от заклети врагове като Шардоне със Совиньон Блан, или Шенин с Шардоне. Стилът на Домейн дьо Тарик е роден от размишление, бунт и убеждение, последвани от постоянно наблюдение и подобрение - както в лозето, така и в избата, тъй като само един истински винар прави вино в средата на лозето си. Напук на своите зложелатели, Ив Граса поема предизвикателството да прави бяло вино и бе подобаващо възнаграден за работата си, като негово вино бе избрано за Вино на годината в Англия, през 1987 г..

Прелъстяване на публиката

Предизвикателство е също да се съблазнят потребителите, което екипът на Домейн дьо Тарик е постигнал, неподчинявайки се на всички принципи за консумация на бяло вино. Реалността отива далеч отвъд най-смелите надежди на всяко маркетингово проучване. Марката е прелъстила широк кръг от хора ... от млади жени, които се наслаждават на вината като аперитив, по време на хранене и за останалата част от вечерта ... до Господа, наслаждавайки се на телешко месо в компанията на Тарик Класик, вино, което никога няма да излезе от мода. Този успех потвърждава нашата силна позиция като производител на вино, който отговаря на потребителското търсене ... и задвижва нашата амбиция да продължаваме да работим все така.

http://www.tariquet.com/default_uk.asp

ВИНА ->

НАПИТКИ - >

 

 

 

Запишете се за новини и промоции