Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна
 

Новини

Vina San Perdo

Виня Сан Педро – Всичко е възможно

VSP1.JPG

 

Виня Сан Педро непрестанно допринася за позиционирането на Чили на световната карта на лозарската индустрия.

Виня Сан Педро е винарна на годината на Нов свят за 2011г. Белег за професионализъм, който е постигнат на различните пазари на компанията, където тя се открояваше със своя динамизъм, иновативност и вино производствено превъзходство.

Виня Сан Педро е представена в повече от 80 държави на всичките пет континента. 

Основана през 1865 от братята Бонифацио и Хосе Грегорио Кореа Албано, Виня Сан Педро днес е една от най-големите и най-стари износители на вино в Чили и една от най-важните винарни в страната. Основните лозя на Сан Педро, винарна и стогодишната подземна изба се намират в Молина, долина Курико, на 200 км южно от Сантяго. Там, Виня Сан Педро има едни от най-големите протежения от лозя в Латинска Америка с площ от 1200 хектара. Паралелно, Виня Сан Педро има над 1500 хектара насадени лозя в долина Сентрал и в други главни лозарски региони в Чили, като Елки, Казабланка. Сан Антонио – Лейда, Майпо, Качапоал, Моулей и Био-Био, винаги в търсене на нов и по-добър произход за своите вина.

Виня Сан Педро е част от така наречената VSPT Wine Group (вино производствена група), третата по големина лозарска група в Чили и вторият по големина износител на Чилийски вина.

Портфолиото на Виня Сан Педро включва брандовете Алтаир, Кабо де Орнос, Канкана дел Елки, Тиерас Морадас, Сидерал, 1865 Лимитед Едишън, 1865 Сингъл Винярд, Кастийо де Молина, 35-ти Паралел и Гато Негро, които се радват на завиден успех на най-конкурентните пазари.

Докато технолозите на Виня Сан Педро са наследници на наследството от повече от век и половина винопроизводство, те са всичко друго но не и хора следващи своите пътища. Отвъд най-добрият произход, климат и почви на техните ферми, централният източник на качество във вината на Виня Сан Педро е неговият екип от технолози. Нашият професионален и работещ със страст екип от технолози се ръководи от някои от най-добрите таланти в индустрията на Чили. Заедно те са отговорни за осигуряването на строго индивидуален стил на Виня Сан Педро и качество на всяко едно вино.

Виня Сан Педро има дългогодишен опит, отношение към околната среда и опазването и с цел получаването на постоянна продукция. Днес Виня Сан Педро се фокусира отвъд своята същност по отношение на околната среда, като поглежда към различни социални отговорности, включващи ангажименти за подпомагане на своите работници и техните семейства, както и дълготраен принос за обществото в районите където Виня Сан Педро има ферми. Задълженията на Виня Сан Педро по отношение на околната среда включват природо съобразни мерки като интегрирано управление на фермата, залесителни програми, най-съвременни мерки за третиране на отпадъците и рециклиращи програми, използването на енергийно-ефективни двигатели…

VSP2.jpgДа бъде добър корпоративен гражданин и добър съсед е ключова част от политиката на Виня сан Педро.

Някои от нашите обществени инициативи включват:

Споделянето с приятел: работниците участват в спонсорство с подкрепата на компанията, детски домове и фондации с различни кампании всяка година: „Училищни запаси”, „ Сподели Коледа” и „Килограм Солидарност” – колекция от некраткотрайни хранителни продукти.

Футбол: футболът е най-популярният спорт в Чили. Преди много години във Виня Сан Педро са развили процъфтяващо футболно училище което днес включва два обществени футболни стадиона. Програмата спонсорира транспорта, принадлежности и храна за повече от 80 деца.

Образование в семейството: Във Виня Сан Педро осъзнават важността от отговорно пиене и разват програма, създадена за родители, която да ги ориентира в обучението на техните деца да пият отговорно.

Пий отговорно: пълна гама от реклама на нашите етикети и рекламни материали.                

http://www.sanpedro.cl/en/?login=ok

ВИНА ->

 

Запишете се за новини и промоции