Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна
 

Новини

Rolland & Galarreta

 Мишел Ролан & Хавиер Галарета

 Проект, който събира две култури. Решителна стъпка за престижа на висококачествените испанските вина

 

Две траектории, два стила и две култури, една обща цел. Френският технолог и консултант Мишел Ролан и испанският винен предприемач Хавиер Галарета обединяват усилия в проект, който подчертава страхотните качества на Испания и нейните вина: отличен тероар и голям опит създават вина с изключително качество и голям потенциал на международния пазар. Като един от водещите технолози в света, Мишел Ролан, е бил повлиян от много аспекти на френската и глобалната винена индустрия. Хавиер Галарета, заедно с група изби, създава АРАЕКС през 1993 с цел да предлагат и пласират вината от Риоха. Днес АРАЕКС е една от водещите компании за износ на високо качествени вина от Испания. 

DOC Rioja

Израз на едно много специално място с екологично и прецизно лозарство на Темпранийо, сорт със страхотен характер. Елегантност и дълбочина в едно изтънчено, плътно и вкусно вино.

Селектирали сме най-добрите лозя в Риоха Алавеса, най-престижният регион в DOCa Rioja. Намират се в отделни парцели с надморска височина между 450-700метра, където прилагаме техники, с които целим да добием най-доброто от всяко лозе. Брането е ръчно, селектираме гроздето на лозето и втори път на сортировъчната маса при пристигането им в избата.

DO Ribera del Duero

Изобилие и баланс. Стриктна селекция, която повишава елегантността. Плодове и подправки в изключителен съюз, които определя стремежа към мощ и изтънченост.

Лозята се намират на една най-високите точки в Рибера дел Дуеро, на 915 метра надморска височина. Варовиковите почви увеличават плодовите аромати и спомагат за получаването на вина със страхотен баланс. Височината играе роля на буфер за големите горещини, типични за региона през лятото, което е ключов момент за правилното узряване на гроздето.

 

https://araex.com/bodega/rg-rolland-galarreta-en

 

ВИНА ->

 

 

 

Запишете се за новини и промоции