Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна
 

Новини

Кампофиорин празнува 50 години

Campofiorin 50.jpg

Това е една бляскава вечер в Тенута Канова (Tenuta Canova) в Lazise, храма на "Masi Wine Experience", където града е украсен в червено, за да се отпразнува 50-годишнината на Кампофиорин (Campofiorin), символ на "италианския стил на виното" в целия свят. Червеното означава страст, дух на енергия и жизненост, която го отличава от другите, но също така представлява тези вечни отличителни италиански марки - от модата до автомобила, които въплъщават неподправената предприемаческа дейност на италианската нация. И така, Кампофиорин (Campofiorin) е символ на превъзходство и вечен "savoir faire"(знам как).

Настроени от сложните тонове на Smoma квартет, във светлините на вечерта, освен Кампофиорин (Campofiorin), са вината на Campofiorin Family, оригинални интерпретации на същата техника. Най-важнaта част на вечерта е когато Сандро Боскани, президент на Маси, отворя рядка специална реколта на Кампофиорин (Campofiorin) от 1988 г., бутилирана в Salmanazar, съдържаща 9 литра.

"Това е истинско удоволствие, да споделя тази бутилка с моето семейство, екипа и нашите Маси партньори, всички хора, които са допринесли за успеха на това вино по целия свят, със специално напомняне за баща ми Гуидо. Човек с голяма страст и интуиция, който още през 60-те години прегърна и вложи сърце и душа във Валполичела, създавайки предшественика на нова категория венециански вина, използващи полу-сушено грозде, което се превърна в еталон за региона на международната сцена.”

За 300 гости, които присъстваха, сред които дистрибутори, купувачи и журналисти от целия свят, италианския винен стил на партито беше кулинарното удоволствие, което включваше фюжън ястия от местния готвач Витанджело Галузи (Vitangelo Galluzzi): гастрономическо пътешествие, следващо темата за гъвкавостта на Кампофиорин (Campofiorin), от суши до паеля, през целия път на гурме кухнята.

 

 

Запишете се за новини и промоции