Разбрах
(1)
Ok
Зареждане
ПАЗАРСКА КОЛИЧКА 0
Вашата количка е празна

Историята на Картел ЕООД започва през 2006, когато компанията е създадена с цел внос и дистрибуция на качествени вина на българския пазар. Още с прохождането си Картел утвърждава своята политика, непроменена и до днес – директен внос и представителство на винарските имения. Като една от първите компании – вносители на вино, мисията на Картел е не само да представи световното винопроизводство, а да спомогне за повишаване винената култура в България. Основната цел на компанията е да задоволи изискванията на своите клиенти, представяйки на тяхното внимание широко портфолио вносни вина, класни продукти и атрактивни цени.

От началото на дейността си до момента фирмата постоянно разширява пазарния си дял и обогатява портфолиото с нови висококачествени изби и марки. Вината, които се предлагат от Картел, присъстват във всеки специализиран магазин за продажба на алкохол, могат да бъдат намерени в големите търговски вериги и във винените листи на добрите ресторанти. Често продуктите присъстват на частни партита и корпоративни мероприятия и са неизменна част от частни колекции и енотеки. Вносител с един от най-богатите асортименти, Картел се гордее с предлаганите над 250 етикета френско, италианско, испанско, австрийско, гръцко, калифорнийско (американско), чилийско, аржентинско и новозеландско вино, всеки един от тях на разположение на клиентите по всяко време. За да задоволи напълно изискванията на своите клиенти, Картел представлява и три български винарни – Нерагора (био сертифицирани вина), Царев брод и Иво Върбанов. Също така компанията е вносител и дистрибутор на румънската дестилерия Продал, предлагайки на пазара продуктите с марка Сталинская водка, Дискавъри водка и Уембли джин, на висококачествената водка Кремлин Ауорд, както и на изключително престижните напитки Арманяк Тарик и коняци Полиняк и Ла Файет на дестилерията Анри Муние. За всички винолюбители на разположение е минерална вода с марка Сурджива във вариант натурална, газирана и слабо газирана. И, не на последно място, Картел е дистрибутор на румънската компания Зареа и продуктите с марка Роби Бабъл – газирани безалкохолни напитки с плодов вкус. 

В момента Картел е официален представител на едни от най-титулуваните винарски имения в света и изби с вековна история. Компанията се гордее с партньорството си с изключителни имена от винарската общност от цял свят. Картел е силно ориентирана към клиентите си, стреми се да задоволи всеки вкус и да предостави възможност на винолюбителите да се докоснат до световното винено наследство. Поради тази причина, винарските имения са избрани не само с оглед на мястото им във винената общественост, а и на база специфичните винени райони и великолепните вина, които произвеждат.

Намерила отдавна своето място сред вносителите, Картел продължава да следва своята цел и да радва почитателите на виното в България.

 

 

 

 

 

Запишете се за новини и промоции